Home > Forum > Free extensions > E-portfolio > No valid database connection problem and lost CSS
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: No valid database connection problem and lost CSS

No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11273

I have installed eportfolio 1.1.8 on Joomla 1.5.9 (Legacy).
I have enabled "auto add to class" for students
I have enable only one class for all students

A. When I access the eportfolio like administrator:

I can access the "Who am I" page of students without any problem but I have problem with the following pages that lose the CSS reference:
- Abilities
- Plan
- Events

B. When I access the eportfolio like student:

I obtain the following message on all eportfolio pages: "No valid database connection You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT params FROM jos_eportfolio_users WHERE `userId` ="

And, I have still the same problems with the following pages that lose the CSS reference:
- Abilities
- Plan
- Events

Can you help me?
I need this component. I have already bought the version for Joomla 1.0 for one other site and, now, I would like to install the component on a new site.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11274

  • Ann
  • Ann's Avatar
Hi!
Could you please provide us with some user so that we could check the site (which of the two domains btw)?

it's best if the user has superadmin's rights, you can mail the info then to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it together with this thread's link.
Kind regards!
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11275

I sent you all the info required at your email address.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11285

Solved. Thank you.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11286

Hi there - if you don't mind me asking, how did you solve the problem? It's giving me a very hard time.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11288

i did nothing. I think that the problem simply disappeared when you reinstalled the component.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11289

  • Ann
  • Ann's Avatar
Hi,
yes, just reinstall it: we fixed the component's files.
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11293

Hi Ann - where can I find the fixed component & it's files?
The administrator has disabled public write access.

Re:No valid database connection problem and lost CSS 8 years 7 months ago #11297

  • Ann
  • Ann's Avatar
Hi!
You should be able to download it in the members areausing the Download link.

Kind regards!
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.164 seconds