Home > Forum > Free extensions > Joomla - SMF bridge > New install not working
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: New install not working

New install not working 7 years 2 months ago #14114

  • Sean Haynes
  • Sean Haynes's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I just did the install and I can't find what I did wrong.
I was able to sync the users but it's not logging people in to smf when they log in to joomla or vice versa

does anyone have any recommendations?
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You:

Re: New install not working 7 years 2 months ago #14121

  • Shawn Padgett
  • Shawn Padgett's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I have the same problem.

Joomla version: 1.5.22
Bridge version: 2.0.3
SMF version: 2.0 RC4
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You:

Re: New install not working 7 years 2 months ago #14122

  • Shawn Padgett
  • Shawn Padgett's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I figured it out, it was only the Super Admin accounts that weren't working.

I checked "Synchronize Super Administrators" and the issue is fixed.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You:

Re: New install not working 7 years 3 weeks ago #14373

  • Sean Haynes
  • Sean Haynes's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
even when have that checked it is not working... Kinda frustrating that I cant get it to work.
not sure what I am doing wrong

The program has synced the login information and all the users but the login from one to another is not working
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You:
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.135 seconds