additional
Home > Forum > Free extensions > MultisitesContent > multiContent not loading module
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: multiContent not loading module

multiContent not loading module 11 years 8 months ago #816

  • kristal
  • kristal's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
I was able to load the component to my joomla site, but the module is not in the module list. When I tried to reinstall it said the module was already loaded.

I am unable to publish my module in order to use the document content system.

I am also unable to load sites.
The administrator has disabled public write access.

Re:multiContent not loading module 11 years 3 months ago #2405

  • Dmitry Pluzhnikov
  • Dmitry Pluzhnikov's Avatar
Hello,

I think your problem is in a bad installing Joomla. Please, make a try for reinstall again.

Anatolii
The administrator has disabled public write access.

Re:multiContent not loading module 11 years 3 months ago #2406

  • Dmitry Pluzhnikov
  • Dmitry Pluzhnikov's Avatar
<br><br>Post edited by: anatolii, at: 2007/02/06 15:31
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.134 seconds

We do our best to secure your data and to be
GDPR compliant.
However, we are not fully there yet.

With that said we'd like you to know that we use cookies.
We store user session cookie only to enable both registered and guest users to use the shopping cart.
Please note that 3rd party cookies may still be encountered on the pages with social media "share" and "like" buttons.

To ensure your privacy we have currently stopped using any analytics tools like Google Analytics.

We anonymize your IP address on the server side so your IP is not tracked by any means.

We DO NOT pass ANY of your data to 3rd parties.
We will do our best to provide maximum transparency in future if anything will change.

Also, we will store cookies to determine if you saw this message.