Home > Forum > Free extensions > MultisitesSearch > Component times out with no results
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Component times out with no results

Component times out with no results 11 years 1 month ago #1970

Hi,

I installed and configured the multi site search but it appears to not work. When I enter a search term it quickly searches the site and returns the results page. When I click on the search button to search the subsites I get a long delay 2-3 minutes with the progress bar moving to about half way and then this dissapears but no new search results are shown, just the original results page looking as if I had only done the origianal search.

you can see this if you go to www.jeanhailes.org.au and login using username and password of searcher/searcher. Then select search from the usermenu on the left. Try searching for 'menopause'.

Also, I tried the select item in the list sites and this gives similair timeout. I have checked and double checked the host, datbase and user/password and all appear fine.

error message is \"Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /hsphere/local/home/jhffwh/jeanhailes.org.au/includes/database.php on line 92 Could not connect to database.\"<br><br>Post edited by: hal9000_2001, at: 2007/01/12 07:01
The administrator has disabled public write access.

Re:Component times out with no results 11 years 1 month ago #1993

  • Vladimir Tursin
  • Vladimir Tursin's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 423
  • Thank you received: 2
  • Karma: 2
Hello,

It seems that you entered wrong data for the remote host or remote host db is protected via firewall.

Please, check.
Vlad
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.571 seconds