additional
Home > Forum > Joomla components > HTML5 Flipping Book > Thumbnails not working when site goes live
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Thumbnails not working when site goes live

Thumbnails not working when site goes live 1 year 11 months ago #25775

I developed site locally and thumbs worked, however, going live the thumbs don't show, even when i relink them (and the directory is there).
The administrator has disabled public write access.

Thumbnails not working when site goes live 1 year 11 months ago #25776

just so you know, they appear in the backed
The administrator has disabled public write access.

Thumbnails not working when site goes live 1 year 11 months ago #25785

  • Tanya
  • Tanya's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 218
  • Thank you received: 14
  • Karma: 0
Hello Steve,

You can post a ticket in helpdesk here www.joomplace.com/support/helpdesk.html

providing temporary administrator and FTP credentials for us to check the issue.


Best regards
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.136 seconds

We do our best to secure your data and to be
GDPR compliant.
However, we are not fully there yet.

With that said we'd like you to know that we use cookies.
We store user session cookie only to enable both registered and guest users to use the shopping cart.
Please note that 3rd party cookies may still be encountered on the pages with social media "share" and "like" buttons.

To ensure your privacy we have currently stopped using any analytics tools like Google Analytics.

We anonymize your IP address on the server side so your IP is not tracked by any means.

We DO NOT pass ANY of your data to 3rd parties.
We will do our best to provide maximum transparency in future if anything will change.

Also, we will store cookies to determine if you saw this message.